'Reizen Waes Europa' vanaf 16 december op En

Op zondag 16 december start op En de nieuwe reeks van 'Reizen Waes'. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Tom Waes trekt in deze reeks naar Europese bestemmingen.

Voor deze Europese reeks van 'Reizen (...)

Lees meer

'Bloed, Zweet & Luxeproblemen': wie betaalt de prijs voor onze luxe?

In de nieuwe reeks 'Bloed, Zweet & Luxeproblemen' reist Karine Claassen samen met zes jongeren naar Azi en Afrika, waar ze ervaren hoe onze luxeproducten gemaakt worden. De reeks toont hun (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 13 november 2018

Twee programma's halen een miljoen kijkers, de emotionele 'Die Huis' met acteur Stefaan Degand haalt dat cijfer net niet. De ontknopingsaflevering van 'Boer zkt Vrouw' scoort goed, 'De Slimste Mens ter Wereld' levert een beetje in.

Lees meer
'Expeditie Robinson' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

De gemoederen lopen hoog op in 'Expeditie Robinson'

Na een stormachtige nacht komt het eiland weer bij zijn positieven. Maar het is vooral de laatste eilandraad die nog nazindert onder de expeditieleden. Na Annicks vertrek moet Arnaude verder met een zwarte stem.

Lees meer
Maarten Breckx en Gilles De Bilde op VTM De Rode Duivels

Rode Duivels donderdag en zondag weer aan de slag op VTM

Bij VTM staan deze week twee wedstrijden van de Rode Duivels in de Nations League op het programma. Donderdag 15 november nemen zij het opnieuw op tegen IJsland. Zondag 18 november volgt het laatste duel in hun groep tegen Zwitserland.

Lees meer
'Vrede op Aarde' (foto: En -  VRT 2018)

Kom naar een opname van 'Vrede op Aarde' - OPROEP

Heel de kerstvakantie lang nodigt Sven elke dag andere gasten uit om samen met hem terug te blikken op het jaar. Af en toe heeft hij ook geprobeerd om zelf het jaar mooier te maken.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Birgit Van Mol - 'Rode Neuzen Dag Magazine' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

'Rode Neuzen Dag Magazine' met Birgit Van Mol

Vanaf 26 november presenteert Birgit Van Mol het 'Rode Neuzen Dag Magazine' bij VTM. Dat doet ze een hele week in de aanloop naar de apotheose van de Rode Neuzen Dag in het Sportpaleis.

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond': Manu en Hilde en Jan en Romina zijn dolverliefd

Een half jaar geleden zetten boeren Jan, Manu, Jitse, Jeroen en Bjorn voor het eerst sinds lang voet op Belgische bodem voor de opnames van 'Boer zkt Vrouw De Wereld Rond'.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: maandag 12 november 2018

Op maandag worden er twee miljoenenscores genoteerd. 'Boer zkt Vrouw' klopt 'Kinderziekenhuis 24/7'. 'Niveau 4' haalt met een mooi cijfer net de top 10 niet.

'Dance As One' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Synchrone stunts en neoklassiek ballet in 'Dance As One'

De Brusselse dansgroep The Revolutionary en Oxygen uit Maastricht dansten zichzelf de voorbije weken synchroon naar de kwartfinale van 'Dance As One'. Op woensdag 14 november hopen 4 nieuwe crews het derde ticket te verzilveren.

Peter Hoogland (foto: Joe -  MEDIALAAN 2018)

'Het Land van Hoogland' begon met iconische intro op Joe - VIDEO

'Welkom terug! 18 jaar na de laatste uitzending, en 21 jaar na de eerste, is 'Het Land van Hoogland' terug. Misschien ben jij die 'die hard' fan... Dan zeg ik je: welkom thuis!

'Over Eten' (foto: En -  VRT 2018)

'Over Eten': voedselverspilling en hoe het tegen te gaan

In een nieuwe 'Over Eten' hebben Kobe Ilsen en Danira Boukhriss het over voedselverspilling. Wereldwijd wordt een derde van de totale voedselproductie uiteindelijk niet opgegeten. Dat is een gigantische berg.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Hoe Zal Ik Het Zeggen? komt terug met nieuw seizoen

De mailbox van Jens Dendoncker liep het voorbije jaar weer vol en dat kan maar n ding betekenen: 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' to the rescue. Hoe vertel je je puberzoon voor de honderdduizendste keer dat hij ook eens met de hond moet gaan wandelen?

Lees meer
'K3 Roller Coaster' (foto: VTMKZOOM -  MEDIALAAN 2018)

Hanne, Marthe en Klaasje openen hun roller disco

Woensdag 31 oktober is het zover. Dan openen Hanne, Marthe en Klaasje officieel de deuren van hun 'K3 Roller Disco'. In hun allereerste fictiereeks, die volledig werd opgenomen in een indrukwekkende 360-graden studio, rollen Marthe, Klaasje en Hanne de zotste avonturen tegemoet.

Lees meer
'Over Eten' (foto: En -  VRT/Koen Bauters 2018)

Nieuw seizoen 'Over Eten' op En

Moeten we morgen met zn allen veganistisch gaan leven? Wat kunnen we doen aan de gigantische berg voedsel die we wereldwijd verspillen? Waarom eten we meer avocados dan boerenkool? Moeten we nog calorien tellen? En wat zit er nu echt in een frikandel?

Lees meer

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Wes wil Fonda voor zich winnen. Om die quasi onmogelijke opdracht tot een goed einde te brengen, heeft hij een weldoordacht stappenplan gemaakt. Daarin is een sleutelrol weggelegd voor Randy Paret, maar ook een bijrolletje voor Wesleys broer, boekhouder Anthony. Jay en Devon worden intussen geboekt voor een triootje - maar samen uit is dit keer niet samen thuis.

'Callboys', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (13/11)