'Familie' - INHOUDEN week 18

'Familie' is tegenwoordig hipper dan ooit. En geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale (...)

Lees meer

'Thuis' - INHOUDEN week 18

Al sinds jaren is 'Thuis' bij veel Vlaamse gezinnen dé vaste afspraak om samen gezellig in de zetel te duiken en de tv-avond af te trappen. Nieuwsgierig naar volgende week? Lees de preview! (...)

Lees meer
'Sofie in de Keuken van' - Lien van de Kelder (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Lien Van de Kelder en Sofie Dumont proeven van wereldkeuken

Vanaf maandag 1 mei trekt Sofie met een zak vol verse ingrediënten en lekkere recepten naar hartje Antwerpen om te koken bij de nieuwste 'Familie'-aanwinst, actrice Lien Van de Kelder.

Lees meer
Gers Pardoel in 'Liefde voor Muziek' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Clouseau en Gers Pardoel verbazen met rauwe versie van Lady Linn song in 'Liefde voor Muziek'

Op maandag 1 mei weerklinken de woorden 'de max' en 'vree wijs' meermaals doorheen de aflevering van 'Liefde voor Muziek'. Het mag duidelijk zijn: de artiesten zetten hun tanden in de songs van de Gentse Lady Linn.

Lees meer
'Jani Gaat...' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

Reizen Kazaltzis: Jani is lost in translation in Tokio

Van dronken zakenmannen die karaoke zingen tot excentrieke outfits en robots, als Jani de verhalen mag geloven, wacht hem in Japan de grootste cultuurschok uit zijn leven.

Lees meer
'Echte Mensen: Nieuw Leven' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Maandag twee uitersten in 'Echte Mensen: Nieuw Leven'

Bange, afwachtende en intens gelukkige momenten binnen de muren van de bevallingskamers in de derde aflevering van 'Echte Mensen: Nieuw Leven', op maandag 1 mei.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Studio 100 TV

Bumba zingt vrolijk tijdens de vriendjesmaand op Studio 100 TV

Vriendschap staat de komende maand centraal want in mei is het vriendjesmaand op STUDIO 100 TV! Op het kleine scherm ontmoet je al je TV-vrienden en ook onze facebookpagina staat helemaal in het teken van vriendschap.

'24: Legacy' (foto: Q2 - © MEDIALAAN 2017)

'24: Legacy' vanaf 1 mei nieuw op Q2

Q2 brengt vanaf 1 mei 2017 elke maandagavond om 20.35 uur dubbelafleveringen van de nieuwe Amerikaanse reeks '24: Legacy', een spin-off van de Golden Globe- en Emmy Award-winnende dramareeks '24'.

'Father Brown' (foto: BBC First - © BBC Worldwide 2016)

Lente begint met wraak, cold case moord en eigenaardige priester op BBC First

Engeland in de vijftiger jaren; Father Brown (Mark Williams) keert terug bij BBC First om mysteries op te lossen in het rustige dorpje Cotswold in Kembleford, gebaseerd op de korte verhalen van Gilbert Keith Chesterton.

Carry Goossens in 'Op Weg met Jan' (foto: Eén - © VRT 2017)

'Op Weg met Jan' met Carry Goossens in Mongolie

Elke week neemt Jan Van Looveren een interessante bekende gast mee voor een avontuurlijke rit op een van de meest spectaculaire wegen ter wereld. Zeven weken lang trekt Jan met zijn reisgenoten naar de verste uithoeken van de wereld. Van Alaska tot Bolivië, van Madagaskar tot Mongolië.

'We Are Bears' (foto: Cartoon Network/Turner - © Day One MPM 2017)

Nieuwe afleveringen van 'The Powerpuff Girls' en 'We Bare Bears' op Cartoon Network en Boomerang

De meimaand is Vriendschapsmaand bij Cartoon Network en speciaal voor deze gelegenheid presenteert jouw favoriete zender onder andere splinternieuwe afleveringen van 'De Powerpuff Girls'.

'Neighbours' ('Buren') 2015

'Buren' - INHOUDEN week 18

Al jaar en dag klopt Vlaanderen van maandag tot vrijdag even aan bij de Australische buren. 'Neighbours' is een vaste waarde in het programmaschema van Eén. En wij geven je graag elke week een preview van de gebeurtenissen.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
Guga Baul (foto: VTM)

Guga Baúl zoekt publiek voor nieuwe VTM-quiz

'Kan u de vraag nog eens herhalen?'. Dat is de vraag die het vaakst wordt gesteld door kandidaten in een televisiequiz. Maar het is ook de titel van een gloednieuw programma dat stemmenimitator Guga Baúl, bekend van 'Tegen De Sterren Op', binnenkort zal presenteren op VTM.

Lees meer
Gilles De Coster (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

Schrijf je in voor het nieuwe seizoen van 'De Mol' - OPROEP

Ook dit najaar vertrekt Gilles De Coster samen met tien Vlamingen naar een voorlopig nog onbekende bestemming. De tien kandidaten hebben één gezamenlijk doel: alle opdrachten doen slagen, om zo veel mogelijk geld te verdienen.

Lees meer
'Ink Master' (foto: Spike - © Viacom 2017)

Geef je nu op als canvas voor 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen'

Een tatoeage heeft niet alleen een artiest nodig, maar ook een canvas. Iemand die een kunstwerk op zijn huid wil laten vereeuwigen. En voor het nieuwe Spike-programma 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen' is de zender op zoek naar precies die mensen.

Lees meer

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (26/04)