Meer dan 10.000 Ketnetters trokken al een 'smoel tegen pesten'

De Ketnet-actie 'Trek een smoel tegen Pesten' naar aanleiding van de Week tegen Pesten is een groot succes. Sinds vrijdag 17 februari, de eerste dag van de Week tegen Pesten, kunnen kinderen via (...)

Lees meer
'Mijn Pop-uprestaurant 2017' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Donderdag een beslissende aflevering van 'Mijn Pop-uprestaurant'

In de Kortrijkse pop-up Table’O kan de euforie van Mitchell & Daniëla niet op nu de ster op hun voorruit schittert. Het koppel streek zo een geldprijs van 1.500 euro op én moet in Kortrijk al zeker niet als eerste pop-up de deuren sluiten.

Lees meer
Play Sports

Veel sportieve spanning op Play Sports

De komende week ligt er weer heel wat mooie sportactie in het verschiet. De actie begint al op donderdag met de terugmatchen van de 16de finales van de Europa League waar onder andere Genk op zoek gaat naar winst.

Lees meer
'Hotel Römantiek' op VIER (foto filmpje)

De Römantiek-Express donderdag op VIER

Morgen zorgt Frances in 'Hotel Römantiek' voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Vrijgezel Jean rijdt nog graag met de wagen en Sven zoekt voor hem een partner die kan kaartlezen.

Lees meer
Sara uit Menen in 'Komen Eten' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

Donderdag in 'Komen Eten': Sara uit Menen

De 24-jarige Sara uit Menen is de trotse moeder van een zoontje en is op dit moment zwanger van een tweede kindje. Trouwe 'Komen Eten'-kijkers herkennen haar keuken en eetkamer misschien van vorig jaar, want toen deed haar verloofde Jordy een gooi naar eeuwige roem en een plek in het 'Komen Eten'-pantheon.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

TVVlogo kijkcijfers basic

Kijkcijfers: top 20 week 6 (2017) online (LIVE + 6 cijfers)

Wat zijn de populairste programma's in Vlaanderen en Wallonië? Het antwoord krijg je in de officiële top 20 van het CIM. TVvisie zet de feiten op een rij.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 21 februari 2017

'Zie Mij Graag' neemt een voorzichtige start op Eén. 'The Sky is the Limit' valt uit de top 10. 'Mijn Pop-uprestaurant' kan de 9de plek vasthouden.

Kanaal Z logo kanaalz V3

'Z-Smart Buildings' toont de voordelen van intelligentere gebouwen

Digitale technologie opent tal van nieuwe mogelijkheden voor het beheer en onderhoud van gebouwen. In steeds meer kantoren, winkels, fabrieken en residentiële woningen wordt nieuwe technologie geïntegreerd om het energieverbruik te reduceren, het comfort van de gebruikers te verhogen of het gebouwenbeheer te optimaliseren.

'Humans' (foto: © AMC 2015)

Tweede seizoen van thrillerdrama 'HUMANS' op AMC

Vanaf 23 februari toont AMC acht weken lang elke donderdag het nieuwe seizoen van 'HUMANS'. 'HUMANS', een productie van Kudos voor AMC en Channel 4, vertelt hoe, in een niet zo verre toekomst, 'synths', huishoudhulpjes met een even (artificieel) intelligent als menselijk voorkomen, hun plaats vinden – of opeisen? – in onze maatschappij.

'Mijn Pop-uprestaurant 2017' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

'Mijn Pop-uprestaurant': Table'O snoept ster af van Meat & Griet

Het tweede bezoek van de jury aan de Kortrijkse pop-ups zit erop. Op dinsdag 21 februari gingen Sergio, Sepideh en Gert proeven bij Meat & Griet, Filly's en Table'O.

'The Walking Dead' (foto: FOX - © FOX Networks Group 2016)

FOX brengt hoofdrolspelers 'The Walking Dead' naar Amsterdam

Halverwege het zevende seizoen van de grootste tv-serie ter wereld is het zover: twee van de populairste hoofdrolspelers uit 'The Walking Dead' komen naar Nederland.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
VIER logo V3

VIER onderwerpt koppels aan leugenexpert voor het eerlijkste gesprek uit hun leven - OPROEP

VIER wil Vlaamse koppels in 'Eerlijk Waar' de kans geven om het meest oprechte gesprek uit hun leven te voeren, en dat gesprek wordt geleid door Gerard van den Berg, Nederlands communicatie-en leugenexpert met een achtergrond in de psychologie.

Lees meer
Kobe Ilsen presenteert 'De 3 Wijzen' op Eén

Kobe Ilsen zoekt publiek voor 'De 3 Wijzen'

Het legendarische panelprogramma 'De 3 Wijzen' maakt binnenkort een glorieuze comeback op Eén. Aan de ijzersterke spelformule wordt niet gesleuteld – never change a winning format – maar het programma krijgt natuurlijk wel een frisse update. Als grote fan van het programma neemt Kobe Ilsen de presentatie voor zijn rekening.

Lees meer
'Mag ik u Kussen?' - Bart Peeters (foto: Eén - © VRT 2017)

Doe zelf mee aan 'Mag Ik U Kussen?'

Wie deelneemt aan een wedstrijd, en er dan ook nog eens in slaagt om de tegenstand van zich af te schudden, kan – afhankelijk van de wedstrijd – vanalles winnen: een trofee, een schaal, een kassei, een wasmachine... Maar de mooiste prijs ter wereld blijft toch: de kus van een mooie vrouw.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Hotel Römantiek' op VIER (foto filmpje)

Tijdens een memorabele treinrit proberen Otto-Jan en Sven de drie bedeesde vrijgezellen Charles, Herman en Bert via spitstechnologie om te toveren tot echte Casanovas. Ondertussen zorgt Frances voor een gezonde geest in een gezond lichaam met een goede portie ochtendgymnastiek. Na zijn nacht in de berghut met Betty, zit weduwnaar Pierre met veel vragen. Vrijgezel Jean rijdt nog graag met de wagen, dus gaat Sven op zoek naar enkele partners die hem de weg door het pittoreske Bergün moeten wijzen.

'Hotel Römantiek', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (21/02)