Dieter Coppens op reis met mensen met syndroom van Down

Eén plant een nieuw programma met Dieter Coppens. De presentator van 'Copy Beest', dat geen vervolg krijgt, zal een reis maken met een groep mensen met het syndroom van Down.

Het nieuwe programma (...)

Lees meer
Joke en Gregory in 'Met Vier in Bed' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

'Met Vier in Bed' houdt halt bij Gregory en Joke

Vlakbij de Spaanse grens ligt het historisch stadje Elvas, dat sinds enkele jaren op de UNESCO Werelderfgoedlijst pronkt. Dichtbij de stad, maar toch in een oase van groen, ligt Quinta Vale de Marmelos, het statige herenhuis van Gregory en Joke.

Lees meer
'Danny in Arabistan' - Danny Ghosen in Jordanië (foto: © NTR 2016)

'Danny in Arabistan' houdt halt in Jordanië

Jordanië staat bekend als een relatief veilig land in een gevaarlijke regio. Maar hoe lang nog? Radicalisering van jongeren ligt op de loer, de toeristenindustrie is ingestort en vluchtelingen uit Syrië komen de grens over.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers basic

Kijkcijfers: top 20 week 28 (2017) online (LIVE + 6 cijfers)

Wat zijn de populairste programma's in Vlaanderen en Wallonië? Het antwoord krijg je in de officiële top 20 van het CIM. TVvisie zet de feiten op een rij.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: maandag 24 juli 2017

Veel aandacht maandag voor de EK-wedstrijd van de Belgian Red Flames. Mooi cijfer ook voor 'VTM NIEUWS'. VIER heeft het moeilijk deze zomer. De zender staat helemaal onderaan de lijst met een film.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Netflix logo

Netflix geeft sneak peek van Original films & series

Netflix heeft de afgelopen dagen tijdens San Diego Comic Con 2017 verschillende trailers vrijgegeven van nieuwe Netflix Originals.

logo Canvas logo

Cinema Canvas in Genk

Na Kortrijk en Antwerpen trekt Canvas volgende week met zijn mobiele filmfestival naar Limburg. Cinema Canvas strijkt er op woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 juli neer in C-Mine in Genk, op de voormalige mijnsite van Winterslag.

Michel Wuyts (foto: Sporza - © Bart Musschoot VRT 2012)

Kijkcijfers: Ronde van Frankrijk blijft populair

Tijdens de afgelopen drie weken zat de Vlaming aan het scherm gekluisterd voor de 104e editie van de Ronde van Frankijk. Vooral de online verslaggeving van de koers deed het dit jaar opvallend goed, met een forse stijging van het aantal streamingkijkers op sporza.be.

Frederik en Charlotte in 'Met Vier in Bed' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

'Met Vier in Bed' aan de Zilverkust

'Met Vier in Bed' strijkt vandaag neer aan de Zilverkust, in het westen van het land, waar hoge klippen en parelwitte stranden elkaar afwisselen.

Danny Ghosen (foto: © NTR 2016)

'Danny in Arabistan' keert terug naar Libanon

Danny keert terug naar Libanon, het land waar hij geboren is en opgroeide. Er is tegenwoordig weer vrede in Libanon, maar het land gaat nu gebukt onder een enorme stroom vluchtelingen uit Syrië.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 21, 22 en 23 juli 2017

Eerder vandaag schotelden we je al heel wat kijkcijfers voor, maar zoals beloofd had je nog een deel cijfers van ons te goed. Bij deze de lijstjes van vrijdag tot en met zondag.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Dieter Coppens presenteert 'Copy Beest' op Eén (foto: Roger Mortelmans - © TVvisie 2016)

Dieter Coppens op reis met mensen met syndroom van Down

Eén plant een nieuw programma met Dieter Coppens. De presentator van 'Copy Beest', dat geen vervolg krijgt, zal een reis maken met een groep mensen met het syndroom van Down.

Lees meer
'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Derde seizoen van 'Alloo bij de Wegpolitie'

Luk Alloo is bezig met de opnames van een nieuw seizoen 'Alloo bij de Wegpolitie'. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De nieuwe reeks zou al in het najaar te zien zijn op VTM.

Lees meer
TVV Familie 2016 Bas Van Weert als Cédric in 'Familie' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Bas Van Weert verlaat 'Familie'

Acteur Bas Van Weert – die sinds 2013 de rol van Cédric vertolkt in 'Familie' – zal de reeks dit najaar verlaten. Bas is geslaagd voor zijn toegangsexamen aan het Conservatorium in Antwerpen en start er in september een verdere acteeropleiding. Hij wil zich volledig focussen op deze opleiding, waardoor de combinatie met zijn steeds groter wordende rol in 'Familie' onmogelijk is geworden.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Ik Vertrek' (AVROTROS)

Paul en Hélène van den Boogaard besloten in 2011 het roer drastisch om te gooien en een nieuw leven te beginnen op Curaçao. Hun appartementencomplex doet inmiddels goede zaken, maar tussen Paul en Hélène is er veel veranderd. - Luuk en Jacqueline vertrokken eind 2011 naar Duitsland om er een hotel te runnen. Er kwam echter geen einde aan de problemen met het pand, dus verhuisden ze al snel terug naar Nederland. Nu willen ze opnieuw hun kans wagen in het buitenland.

'Ik Vertrek', om 19.35 uur op Vitaya.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (24/07)