'Familie' - INHOUDEN week 43

'Familie' is tegenwoordig hipper dan ooit. En geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale (...)

Lees meer

'Thuis' - INHOUDEN week 43

Al sinds jaren is 'Thuis' bij veel Vlaamse gezinnen dé vaste afspraak om samen gezellig in de zetel te duiken en de tv-avond af te trappen. Nieuwsgierig naar volgende week? Lees de preview! (...)

Lees meer
Spike

Fajah Lourens ring girl bij Melvin Manhoef vs. Remy Bonjasky tijdens 'Spike Presents: WFL - Final 16'

Een legendarische match verdient een legendarische ring girl! Daarom neemt niemand minder dan Fajah Lourens de honneurs als ring girl waar tijdens dé match van Spike presents: WFL-Final 16 op zondag 29 oktober: Melvin Manhoef vs Remy Bonjasky.

Lees meer
Stef Poelmans en Iris Hesseling in 'Droomkamers' (foto: Nickelodeon - © Viacom Benelux 2017)

Nickelodeon maakt kinderdromen waar in nieuwe show 'Droomkamers'

In 'Droomkamers', de nieuwe show van Viacom-zender Nickelodeon, draait het allemaal om het in het zonnetje zetten van een speciaal vriendje of vriendinnetje die het echt verdient.

Lees meer
'The Platinum Life' (foto: E! - © Media Tornado 2017)

E! presenteert gloednieuwe docuserie 'The Platinum Life'

E! geeft kijkers volledige toegang tot het leven van de vrouwelijke artiesten in de nieuwe docuserie 'The Platinum' Life die in première gaat op 22 oktober om 21.00 uur.

Lees meer
TVV Home and Away 2017 Phoebe (ISABELLA GIOVINAZZO) en Justin (JAMES STEWART) in 'Home and Away' (foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2017)

'Home and Away' - INHOUDEN week 43

Een portie zon, zee en strand is altijd een goed idee! En in Summer Bay hebben ze die ingrediënten in overvloed. Helaas krijgen de inwoners ook dagelijks hun portie drama te verwerken. Dat is al jaar en dag het succesrecept van 'Home and Away'.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 19 oktober 2017

'De Slimste Mens ter Wereld' davert als een trein doorheen de kijkcijfers. De finale van 'Voor de Leeuwen' tuimelt uit de top 10. VTM beleeft een mooie donderdagavond.

logo VTM logo

Laatste deel van de Seksenquete 2017 in 'Telefacts'

In de derde aflevering van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' op maandag 23 oktober heeft Jens Dendoncker een levering voor een man die vaak te laat komt op het werk en helpt hij een zwangere vrouw om een duidelijke boodschap over te brengen aan haar partner.

KADET

KADET een maand lang in de ban van voetbal

KADET staat een maand lang - van vrijdag 13 oktober tot maandag 13 november - volledig in het teken van voetbal. Tijdens de voetbalmaand nemen kinderen het in het tweede seizoen van 'Stadion KADET' tegen elkaar op in de gloednieuwe voetbalgame FIFA 2018.

logo CAZ logo

CAZ telt af naar Halloween

Op zondag 22 oktober staat om 20.40 uur de Oscarwinnende oorlogsfilm 'Inglourious Basterds' van Quentin Tarantino op het programma met Oscarwinnaar Brad Pitt, Diane Kruger en Eli Roth.

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Nieuwe 'Crime Doc' bij Vitaya

Op dinsdag 24 oktober brengt Vitaya om 21.15 de nieuwe 'Crime Doc: Murdered By My Daughter'. In april werden Elizabeth Edwards en haar dochter Katie brutaal vermoord bij hun thuis in Spalding, Lincolnshire.

logo Q2 logo

Vier filmpremières volgende week bij Q2

Op maandag 23 oktober is om 21.40 uur spanning verzekerd in de thriller 'Curve', met Julianne Hough en '24: Legacy'-acteur Teddy Sears in de hoofdrollen. In de film krijgt Mallory na een panne te maken met een roofzuchtige lifter.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2017)

Nieuwe docureeks 'Het Gezin' binnenkort op Eén

Wie is er niet benieuwd naar wat er zich achter de gevels van onze Vlaamse huizen afspeelt? Acht gezinnen geven de toestemming om voor de docureeks 'Het Gezin' hun doen en laten dag en nacht te volgen.

Lees meer
'Steracteur Sterartiest' (foto: Eén - © VRT 2017)

Ontdek alle deelnemers van 'Steracteur Sterartiest'

Het is bijna zover: op 2 november start de gloednieuwe reeks van 'Steracteur Sterartiest' op Eén met de eerste liveshow. Het succesrecept blijft hetzelfde: acteurs zingen de ziel uit hun lijf voor het goede doel, in negen verrassende liveshows.

Lees meer
Yanni Bourguignon (Cédric) Felix Jamaels (Jelle) in 'Familie' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Nieuwe gezichten voor Cédric en Jelle in 'Familie'

Dit najaar krijgen de 'Familie'-personages Cédric Van de Caveye en Jelle Van den Bossche een nieuw gezicht. Nadat acteurs Bas Van Weert en Jens Gruyaert zelf besloten om de reeks te verlaten, stelden tal van kandidaten met een passie voor acteren zich kandidaat om in hun voetsporen te treden.

Lees meer

Kijktip van de dag

Johny Voners in 'FC De Kampioenen' (foto: VRT)

Xavier ontmoet een oude liefde. Janine wordt zijn nieuwe overste in de kazerne. Fernand probeert Carmen ongerust te maken door allerlei insinuaties. Carmen beweert niet jaloers te zijn, maar maakt zich meer en meer zorgen. Ze besluit op onderzoek te gaan. Marc en Bieke passen op het zoontje van een collega. Fernand mist daardoor heel wat nachtrust.

'F.C. De Kampioenen', om 20.45 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (19/10)