Jonas, Mathias en Ruth in nieuw seizoen 'Zijn Er Nog Kroketten?'

Eindejaarstradities zijn er om in ere te houden en daarom serveert Jonas Van Geel vanaf maandag 12 december 2016 opnieuw het grappigste en krokantste jaaroverzicht in de panelshow Zijn Er Nog (...)

Lees meer
logo Home and Away logo

'Home and Away' - INHOUDEN week 50

'Home and Away'. Dat is dagelijks even wegdromen van goudgele stranden en een staalblauwe zee. Maar ook meeleven met de belevenissen van de inwoners van Summer Bay. Dagelijks een lach en een traan. Al jaar en dag is het een succesrecept.

Lees meer
TVV Thuis 2016 Ann Pira als Nancy in 'Thuis' (foto: En -  VRT Ben Liguori 2016)

'Thuis' - INHOUDEN week 50

'Thuis' is al jaar en dag d favoriete soap van Vlaanderen. Gemiddeld zitten 1,2 miljoen mensen van maandag tot vrijdag voor het scherm om mee te genieten van de gebeurtenissen in het leven van alle personages. Ook zo benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees snel!

Lees meer
TVV Familie 2016 Krt Rogiers als Lars in 'Familie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2016)

'Familie' - INHOUDEN week 50

Elke week volgt een vaste schare fans 'Familie' op de voet bij VTM. Om hen alvast door de komende werkweek te gidsen, blikt TVvisie graag even vooruit naar de inhouden van week 50 van 2016.

Lees meer
'Royalty' op VTM

VTM schrapt na 20 jaar 'Royalty'

Twintig jaar lang heeft 'Royalty' verslag uitgebracht van de mooie en minder mooie momenten uit de geschiedenis van de Belgische en buitenlandse vorstenhuizen. Vanaf 1 januari 2017 komt er een einde aan. Op zondag 18 en 25 december 2016 sluit het programma af met een unieke terugblik op 20 jaar 'Royalty'.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Eleven Sports logo

Eleven Sports brengt historische kickbokspartij live en exclusief via online streaming

Glory Collision is een speciaal evenement met twee van de grootste namen in de zwaargewichtklasse van de kickbokswereld als headliner.

MTV logo V3 MTV

Shawn Mendes' grootste fans gaan de strijd aan in 'MTV's Game Changer'

De grootste fans van popidool Sean Mendes gaat de strijd met elkaar aan in de MTV-special 'Game Changer: Shawn Mendes'! MTV's Traci Stumpf gaat voor de concertarena op zoek naar de meest gepassioneerde, die-hard fans met de meeste Shawn-kennis.

Rudi Vranckx (foto: Canvas -  VRT/Gert Verbelen 2015)

Twee nieuwe Nomaden-reportages in 'Vranckx'

Het magazine 'Vranckx' pakt in december opnieuw uit met twee reportages van de Nomaden-groep van Rudi Vranckx. De Nomaden zijn een collectief van veelbelovende, jonge Vlamingen met journalistieke ambities die de wereld in trekken.

VTM logo

De blikvangers van VTM - week 50

Eindejaarstradities zijn er om in ere te houden en daarom start maandag 12 december bij VTM een nieuw seizoen van 'Zijn er Nog Kroketten?'. In het ludieke spelprogramma wordt zoals steeds teruggeblikt op het voorbije jaar.

logo CAZ logo

De highlights van CAZ - week 50

Nieuw bij CAZ vanaf dit weekend is de reeks 'Vikings' van regisseur Michael Hirst van de Amerikaanse zender History. De reeks werd maar liefst 9 keer genomineerd voor een Prime Time Emmy Award.

Q2 logo persvoorstelling najaar 2016

De highlights van Q2 - week 50

Op donderdag 15 december brengt Q2 een nieuw seizoen van de komische animatiereeks 'The Simpsons'. En Q2 zendt op zaterdag 10 december de film 'X-Men: The Last Stand' uit.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'Ligt er Flan op de Mont Blanc?' (VTM)

Niels Destadsbader presenteert 'Ligt er Flan op de Mont Blanc?'

Het was al eerder aangekondigd dat er dit jaar bij VTM een winterversie zou komen van het populaire zomerspelletje 'Is er Wifi in Tahiti?' En dat programma heeft nu ook een naam.

Lees meer
Laura Tesoro en Niels Destadsbader

Min Hee Bervoets, Slongs Dievanongs en Kris Wauters in jury van 'The Band'

'The Band', de nieuwe talentenjacht van VTM en FOX in Nederland, start vandaag met de zoektocht naar een Nederlandstalige popgroep. Presentatoren Jim Bakkum, Laura Tesoro en Niels Destadsbader trappen de opnames af en gaan samen met Nederland en Vlaanderen op zoek naar nieuw mannelijk zangtalent.

Lees meer
Natalia op de MIA's (foto: En -  VRT Jokko 2014)

Bestel nu je tickets voor de feesteditie van de MIA's

Op donderdag 2 februari 2017 reiken de VRT en Kunstenpunt voor de tiende keer de Music Industry Awards uit en jij kan erbij zijn! Deze extra feestelijke verjaardagseditie van de Vlaamse muziekprijzen vindt voor het eerst plaats in Paleis 12 in Brussel.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Na de moord op een vijftienjarig meisje richt inspecteur Dale Carter zich op zijn hoofdverdachte Ryan Kelvin. Maar Jacks persoonlijke band met Ryan leidt tot een geval van belangenvermenging en Thomas vervangt hem door forensisch expert Helen Ferguson. Maar in zijn zoektocht naar de waarheid wordt Jack instinctief meegezogen in het onderzoek, wat hem doet vervreemden van Nikki en het team.

'Silent Witness', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (07/12)