'Familie' - INHOUDEN week 43

Mieke blijft aan Wim denken, terwijl Niko veel moeite voor haar doet. Patrick en Benny zoeken een kuisvrouw en Véronique heeft twijfels. Mortier zet Rudi onder druk, hij betrekt Zjef bij de zaak. (...)

Lees meer

'Thuis' - INHOUDEN week 43

Frank wil geen hulp en Toon krijgt een waarschuwing van Sam. Luc verontschuldigt zich en Julia gaat naar de dokter. Op het advocatenkantoor staat iets te gebeuren en Paulien is druk bezig met haar (...)

Lees meer
'Wanderlust' (foto: Canvas - © VRT 2016)

Lieve Joris zondag in 'Wanderlust'

In 'Wanderlust' praat filosofe Alicja Gescinska met internationale persoonlijkheden met een diverse filosofische en religieuze achtergrond. Alicja ontmoet filosofen, kunstenaars, schrijvers en wetenschappers en laat zich door hen inspireren.

Lees meer
'Race for the White House' (foto: © Discovery Channel 2016)

'Race For The White House' nieuw op Discovery Channel

In de aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen blikt Discovery Channel terug op drie van de spannendste presidentsverkiezingen uit de geschiedenis. In de serie Race For The White House wordt de historische strijd geanalyseerd tussen Bush & Dukakis, Kennedy & Nixon en Bush & Clinton.

Lees meer
TVV Home And Away 2016 Bonnie Sveen (Ricky) en Kyle Pryor (Nate) in 'Home and Away' (foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2016)

'Home and Away' - INHOUDEN week 43

'Home and Away'. Dat is dagelijks even wegdromen van goudgele stranden en een staalblauwe zee. Maar ook meeleven met de belevenissen van de inwoners van Summer Bay. Dagelijks een lach en een traan. Al jaar en dag is het een succesrecept.

Lees meer
De Top 2000 op Joe (foto: Joe - © MEDIALAAN 2016)

Dancing Queen van ABBA voor eerste keer op nummer 1 in 'Top 2000'

De nieuwe nummer 1 van de Top 2000 is bekend: voor de eerste keer stemden de Joe-luisteraars ABBA op nummer 1 met Dancing Queen, exact 40 jaar nadat het nummer uitkwam.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Proximus

Na Superprestige ook Telenet UCI Cyclo-crossWorld Cup op Proximus TV

Proximus TV zendt nu ook de 'Telenet UCI Cyclo-cross World Cup' gratis uit. Daarmee kunnen veldritfans de drie grote regelmatigheidscriteria in het veldrijden volgen op Proximus TV. Het gaat om de Hansgrohe Superprestige, de DVV Verzekeringen Trofee en de Telenet-UCI Cyclo-cross World Cup.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 20 oktober 2016

'De Slimste Mens ter Wereld' piekt weer boven het miljoen. En daar profiteert de laatste aflevering van 'Callboys' van mee. 'Hallo Televisie!' geeft wat terrein prijs, 'De Ridder' valt verrassend uit de dag top 10.

Sam & Heidi in de ochtend van Qmusic (foto: Qmusic - © MEDIALAAN 2016)

Het Geluid van Qmusic is bekend: maker Sofie wint zelf € 20.000

Na 6 weken en meer dan 177 foute gokken is het eerste Geluid van Qmusic bekend. Luisteraar Sofie heeft dankzij haar eigen geluid € 20.000 gewonnen. Sofie Van Deursen is een 26-jarige vroedvrouw uit Brugge.

Thomas Vanderveken (foto: Canvas - © Gert Verbelen VRT 2014)

Jan Mulder geeft aftrap nieuw seizoen 'Alleen Elvis'

Dit najaar presenteert Canvas een nieuwe reeks van 'Alleen Elvis Blijft Bestaan'. De formule staat als een huis en blijft dus ongewijzigd. Negen weken lang nodigt Thomas Vanderveken een gepassioneerde en inspirerende gast uit voor een goed gesprek van anderhalf uur.

'Weg Zijn Wij' (foto: Eén - © VRT 2016)

Griezelen in de Halloweenspecial met Sien Wynants, Marcel Vanthilt en Steven Goegebeur in 'Weg Zijn Wij'

Komende zaterdag 22 oktober staat 'Weg Zijn Wij' helemaal in het teken van Halloween. In deze special trekken Sien Wynants, Marcel Vanthilt en Steven Goegebeur er samen op uit.

logo Eleven Sports logo

Drie topwedstrijden in verschillende competities op Eleven Sports Network

Zaterdagavond is het smullen van de Italiaanse klassieker: AC Milan - Juventus. Op zondag verzorgen PSG- Marseille én Sevilla – Atlético het spektakel. Live te volgen op ELEVEN. Pikt Carrasco ook nu zijn goaltje mee?

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'De 16' - Jan Hammenecker - (foto: Canvas - © Eric de Mildt 2016)

Nieuw op Canvas: 'De 16' - comedy in de Wetstraat

'De 16' is een zesdelige comedy over het leven op het kabinet van een vicepremier en de machtsspelletjes in de coulissen van de Wetstraat. De reeks werd geschreven en geregisseerd door Willem Wallyn, naar een idee van politiek journalist Wouter Verschelden.

Lees meer
'Belgium's Got Talent' (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

VTM stelt vierde seizoen van 'Belgium's Got Talent' voor

Het vierde seizoen van 'Belgium's Got Talent' zit vol nieuwigheden. In de jury zetelen nieuwe gezichten, er is een fonkelnieuw presentatieduo en een verse lading talenten.

Lees meer
Acht logo V3

Acht neemt op geheel eigen wijze afscheid van de kijkers

Een tijd geleden kocht MEDIALAAN de digitale zender Acht. Die wordt vanaf zaterdag 1 oktober omgedoopt tot CAZ. Het wordt een mannenzender met stoere series, filmklassiekers, comedyseries en populaire Engelstalige talkshows.

Lees meer

Kijktip van de dag

VIER logo V3

Jarenlang was Raymond - Red - Reddington een van de meest gezochte mensen door de FBI. Vorig seizoen gaf hij zich op mysterieuze wijze over en bleek hij over een zwarte lijst, een blacklist, te beschikken, waar tal van terroristen en misdadigers opstaan die de FBI met zijn hulp kan onschadelijk maken. Red rekent hiervoor op de hulp van Elizabeth - Liz - Keen die ondertussen met hem samenwerkt. Red leert Liz denken als een crimineel zodat ze vroeg of laat het groter geheel zou zien, of ze dat nu wil of niet.

Nadat een ambtenaar van Buitenlandse Zaken dood teruggevonden wordt in Beijing, linken Red en Liz de moord aan een geheimzinnige bewaarder 'The Caretaker' genaamd, van een ondoordringbare kluis voor criminelen.

'The Blacklist', om 23.10 uur op VIER.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (20/10)