Productiehuis Bart De Pauw reorganiseert

Het gaat niet goed met Koeken Troef!, het productiehuis dat werd opgericht door Bart De Pauw. In de nasleep van de zaak omtrent grensoverschrijdend gedrag van De Pauw krijgt het bedrijf minder (...)

Lees meer
Eurosport

Eurosport ook komende drie jaar ‘Home of MotoGP’

Eurosport blijft tot en met 2021 exclusief ‘Home of MotoGP’, in Nederland en Vlaanderen. Discovery/Eurosport verlengde de overeenkomst met organisator en rechtenhouder Dorna Sports voor zowel de lineaire als digitale rechten tot en met 2021.

Lees meer
'Koppels' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Verrassingsfeestje voor Gregory loopt grondig fout in 'Koppels'

Organiseer eens een klein verrassingsfeestje voor je partner aan de voordeur, is één van de drie opdrachten in de derde aflevering van 'Koppels', op donderdag 20 september.

Lees meer
'Het Lichaam van Coppens' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Staf en Mathias knutselen luchtballon van achtergelaten festivaltentjes

'Er is nog nooit iemand niet geland, de vraag is alleen hoe.' De droom om te vliegen blijft bij Staf en Mathias altijd bovenaan hun bucketlist staan.

Lees meer
Martin Heylen (foto: Eén - © VRT 2018)

'Zelfde Deur, 20 Jaar Later': de boerenfamilie die Martin eerst niet binnenliet

In de derde aflevering van 'Zelfde Deur, 20 Jaar Later' verrast Martin Heylen met nieuwsgierige blik enkele Vlamingen, twintig jaar nadat hij al bij hen langsging in 'Man Bijt Hond'.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Ochtendshow Qmusic (foto: Qmusic - © MEDIALAAN 2018)

Qmusic lanceert 'Een Hart voor Tom'

'Ga je registreren voor orgaandonatie, je kan er mensenlevens mee redden.' Zo klonk de oproep van Frances Lefebure dinsdag in 'Make Belgium Great Again'. Een belangrijke stap in haar plan om van ons land een nóg betere plek te maken.

'Make Belgium Great Again' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'Make Belgium Great Again' roept iedereen op om zich te registreren voor orgaandonatie

'Make Belgium Great Again': dat was vanavond het doel van Frances Lefebure in haar gelijknamig programma bij VTM. Al meteen in de startaflevering droeg ze haar steentje bij om van ons land een nét iets betere plek te maken.

Maarten Breckx (foto: Q2 - © MEDIALAAN 2018)

Titelverdediger Real Madrid ontvangt AS Roma in groepsfase UEFA Champions League

Woensdag 19 september spelen Real Madrid en AS Roma hun eerste wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Champions League. De Romeinen zakken af naar het Estadio Santiago Bernabéu en nemen het op tegen de Spaanse topclub en titelverdediger Real Madrid.

'Helden van Hier: Op Interventie' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'Helden van Hier' op zoek naar nieuwe patrouillehond voor inspecteur Olivier

Op woensdag 19 september horen gemiddeld 628.000 kijkers – goed voor 29,1% marktaandeel (VVA 18-54, live +5) – de sirenes van 'Helden van Hier: Op Interventie' opnieuw uitrukken.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: maandag 17 september 2018

'Thuis' trekt de kop van de kijkcijferlijst, maar kan geen miljoen fans voor het scherm krijgen. Ook 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' levert kijkers in. 'Gert Late Night' haalt een topscore, 'De Rechtbank' houdt het half miljoen.

'Huizenjagers' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

'Huizenjagers' met Donna, Tara, Alex en Beau

Donna, Tara, Alex en Beau zijn vier broers en zussen die geďnteresseerd zijn om een project van cohousing te starten met een budget van 650.000 euro.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Jury - 'De Slimste Mens ter Wereld' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Dit is de jury van 'De Slimste Mens ter Wereld'

Jonas Geirnaert, Jeroom, Rik Verheye, Sven de Leijer, Bart Cannaerts, Karen Damen, Stefaan Degand, Jan Jaap van der Wal, comeback Herman Brusselmans, nieuwkomer Barbara Sarafian, Marc-Marie Huijbregts en Wim Helsen.

Lees meer
'Make Belgium Great Again' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Frances Lefebure trekt ten strijde voor orgaandonatie en pakt voedselverspilling aan

Van ons land een nóg betere plek maken: dat is de geheime missie die Frances Lefebure het voorbije jaar vervulde. Want dat er nog genoeg problemen zijn, valt niet te ontkennen.

Lees meer
'Jong Geweld' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Kinderen van bekénde ouders, op ónbekend terrein in 'Jong Geweld'

Veel hebben ze niet met mekaar gemeen, alleen dat ze een bekende vader of moeder hebben. Toch gaan Tita (dochter van Joke Devynck en Johan Heldenbergh), Len (zoon van Günther Neefs), Chinouk (dochter van Dana Winner), Obi (zoon van Sabine Appelmans), Hebe (dochter van Peter Van de Veire) en Fiel (zoon van Bart Van Avermaet) samen op kamp.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Om te worden wie hij wilde zijn, moest Jani als tiener danig revolteren. Welke vrijheden vinden jongeren belangrijk voor hun zelfontplooiing? En hoe tonen ze hun eigenheid? Een les over rebels zijn en durven gaan voor je eigen dromen. Jani Kazaltzis trekt als gastleerkracht naar het Go! Technisch Atheneum Horteco in Vilvoorde.

'De Klas', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (17/09)